Despre noi

Celebrate Your Beauty !

iWish Cosmetics ofera conceptul unic al unui spatiu dedicat frumusetii, locul unde vei gasi cele mai variate branduri ,de la cele clasice, selective, la cele mai renumite, exclusive sau in trend. Secretul iWish consta in faptul ca este „Destinatia suprema a frumusetii”, oferind o selectie de produse pe cat de incredibile, pe atat de moderne, reflectand, de asemenea, un gust al libertatii, un sentiment de placere si dorinta de a oferi frumusete clientilor sai.

In plus, poti accesa oricand in magazinele iWish Cosmetics, o intreaga varietate de servicii, care sa te conecteaze cu lumea produselor cosmetice: sfaturi personalizate, ambalaje de cadou sau va puteti bucura de consilierea personalizata privind ingrijirea pielii si corpului. La iWish, vei descoperi un nou mod de a trai frumusetea! Multiple si variate, creative si rafinate, realizate cu standardele de calitate autentice, produsele comercializate au fost create pentru ca frumusetea sa fie o placere accesibila tuturor clientilor nostri: mereu simpla, jucausa si in pas cu tendintele!

Astazi, iWish detine pe langa magazinul online si un magazin fizic in Oradea, spatiu creat special pentru ca tu sa iti celebrezi frumusetea !